Cocaină, dragoste și trădare în Vama Albița

Data publicării:
politia de frontiera droguri

Răzbunare cu droguri în vama Albiţa. Un cetăţean român a fost prins de poliţiştii de frontieră cu 20 de grame de cocaină, ascunse într-o cutie magnetică prinsă de tablă, sub portbagajul maşinii. Tânărul şofer este din Timiş şi conducea o maşină cu numere de Iaşi.

Mașina bărbatului a fost controlată mai amănunțit în „baza unor informații deținute de polițiștii de frontieră”. Așa a fost descoperit sub mașină un dispozitiv metalic, de forma unei cutii, prins cu ajutorul unui capac magnetic pe tabla de sub portbagaj. În interiorul cutiei se aflau trei punguţe transparente,  două dintre ele conţinând o substanţă de culoare alba, iar a treia mai multe comprimate de culoare galbenă. În urma testelor s-a stabilit că era vorba de cocaină. 

Explicația șoferului pare desprinsă din telenovele. Bărbatul le-a spus agenţilor că substanţele interzise i-ar fi fost amplasate în mașină de fostul iubit al femeii la care a fost în vizită în Republica Moldova, pentru o nuntă.

Acum, este cercetat pentru introducerea în ţară de droguri de risc fără drept şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu fără drept.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri