Colectiv | Răniții, chemați în faţa procurorilor pentru a cere daune

Data actualizării: Data publicării:
160829_marian_leusteanu_01_INQUAM_Octav_Ganea
Inquam Photos/Octav Ganea

La 10 luni de la tragedia din Colectiv, răniții sunt chemați, din nou, în faţa procurorilor. De această dată la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a se constitui părţi civile în dosarul celor doi pompieri care au controlat clubul Colectiv şi nu au raportat neregulile de acolo.

Dosarul foştilor angajaţi ai ISU a fost trimis în judecată, dar instanţa l-a reîntors la DNA pentru refacerea urmăririi penale, iar acum cei care au avut de suferit în urma incendiului au posibilitatea să ceară daune materiale. 

Marian Leuşteanu, un tânăr care a stat cinci săptămâni internat în spital, a dat astăzi declaraţii în faţa procurorilor dar spune că nu s-a hotărât ce suma de bani ar putea cere.

Prietenii nu-i pot cumpăra în bani. Am pierdut doi de la masă de la mine, plus mulţi alţii. Nu ştiu cine va fi găsit vinovat, cum va plăti, habar nu am, dar cel mai important lucru pentru mine şi pentru mulţi oameni care sunt cu probleme sau care şi-au pierdut copiii este ca acest lucru să nu se mai repete niciodată,” spune Marian Leuşteanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri