Criminalul de la Oradea este mort: a sărit de la etaj încercând să scape de poliţie. Ancheta continuă

Data actualizării: Data publicării:
oradea foto

Bărbatul din Oradea acuzat că şi-a împuşcat iubita şi a rănit grav un bărbat a fost găsit de poliţişti, dar a murit după ce s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care se ascundea. Ancheta, continuă totuşi.

oradea foto
FOTO: Naghi Timea

Încolţit de poliţişti în apartamentul mamei sale, criminalul din Oradea a murit sâmbătă seara după ce a s-a aruncat de la etajul patru. Se ascundea în locuinţa pe care poliţiştii o percheziţionaseră deja, dar fără succes. S-au întors acolo după ce un vecin a sunat la 112. Adrian Hladii a sărit pe geam, când oamenii legii au bătut la uşă. 

ACTUALIZARE duminică, ora 8:00  Ancheta în acest caz continuă. Oamenii legii încearcă să afle cine l-a ajutat pe Adrian Hladii să se ascundă în cele trei zile în care nu a fost de găsit.

Sâmbătă, puțin după ora 19:00, Adrian Hladii, căutat de trei zile după ce a ucis o tânără de 24 de ani și a rănit o altă persoană, a fost încolțit de polițiști în apartamentul mamei sale din Oradea. Fusese deja căutat la aceeaşi adresă, fără succes până atunci.

„Lucrătorii de poliție, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, au descins în vederea efectuării unei percheziții într-un imobil aflat pe o stradă din municipiul Oradea, existând indicii că inculpaltul Adrian Hladii s-ar ascunde acolo”, a confirmat Maria Cotrău, prim-procuror adjunct la Parchetul Bihor.

Oamenii legii au acționat cum se spune "la pont", fiind alertați de un vecin că bărbatul căutat pentru crimă se află acolo.

Când a văzut că mascații au vrut să-i spargă ușa, Adrian Hladii s-a aruncat de la etajul 4. A căzut direct pe astfalt, la fața locului a ajuns în scurt timp o echipă de medici.

Când am ajuns era în stop cardio-respirator, cu leziuni multiple, severe, pe fiecare segment al corpului. Am încercat manevre de resurscitare timp de 35-40 de minute, dar fără niciun succes, pacientul decedând acolo, la locul intervenției”, a precizat dr. Hadrian Borcea, șeful SMURD-UPU Bihor.

Moartea lui Adrian Hladii închide astfel un caz care a ținut orădenii în tensiune în ultimele trei zile, după ce o tânără de 24 de ani a fost ucisă cu sânge rece, iar un bărbat a fost și el rănit în plină stradă.


ACTUALIZARE 00.05. Oamenii legii au acționat cum se spune "la pont", fiind alertați de un vecin că bărbatul căutat pentru crimă se află acolo.

Moartea lui Adrian Hladii închide astfel un caz care a ținut orădenii în tensiune în ultimele trei zile, după ce o tânără de 24 de ani a fost ucisă cu sânge rece, iar un bărbat a fost și el rănit în plină stradă.

Ancheta în acest caz continuă. Oamenii legii încearcă să afle cine l-a ajutat pe Adrian Hladii să se ascundă în cele trei zile în care nu a fost de găsit.

ACTUALIZARE 20.10. Imagini de la Oradea, de la acţiunea de prindere a lui Adrian Hladii.

Imaginile surprind locul intervenţiei poliţiştilor, blocul unde se afla bărbatul în momentul în care poliţiştii au încercat capturarea sa. În faţa blocului sunt poliţişti, mascaţi şi un echipaj SMURD. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ACTUALIZARE 19.35. Bărbatul a murit în drum spre spital. El fusese rănit după ce a sărit de la etajul 4.

dalia duca


 

Bărbatul a fost capturat într-un apartament din Oradea, deţinut de mama lui, unde mai fusese căutat în zilele trecute. Astăzi, poliţiştii au revenit. Luat prin surprindere, Adrian Hladii a sărit pe geam, dar a fost prins. Poliţia l-a transportat la spital, fiind rănit.

Pe numele lui Adrian Hladii judecătorii Tribunalului Bihor au emis un mandat de arestare în lipsă și a fost dat în urmărire internațională.

Apropiaţii Daliei Duca, tânăra ucisă de Adrian Hladii, spun că cei doi au avut o relaţie timp de 5 ani. Bãrbatul era gelos și nu de puține ori se purta violent cu Dalia.

Prietenii tinerei povestesc că în noaptea dinaintea crimei, Hladii ar fi dat târcoale casei în care locuia fata. De frică aceasta a chemat un prieten de familie ca să o apere. Același prieten care câteva ore mai târziu a fost și el împușcat, dar a scăpat cu viață.

Hladii este căsătorit în Italia, unde se află soția lui în vârstă de 30 ani. De acolo, spun anchetatorii, este posibil ca bărbatul să-și fi procurat pistolul de calibrul 9 mm cu care a ucis-o pe Dalia Duca. În memoria acesteia prietenii au postat pe internet un clip cu fotografii de pe contul de Facebook al tinerei.

Adrian Hladii are și un trecut infracțional: el a mai fost anchetat în România, de douã ori pentru furt și o data pentru distrugere. În plus, a fost condamnat în Austria pentru ca ar fi folosit carduri clonate ca sa cumpere diferite bunuri. Potrivit unor informații, exista suspiciuni ca acum ar avea o afacere cu prostituate în Italia.

De 48 de ore el este cel mai vânat om din România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri