CTP, impresionat de comentariul unei femei: OUG 13 era o zgârietură pe lângă măcelul cu sătârul de acum

Data actualizării: Data publicării:
ctp-digi24

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a citit joi, la emisiunea Jurnalul de seară, un comentariu postat pe pagina sa de Facebook de către o mamă care și-a condus fiul la aeroport. Ea a anunțat că nu mai intenționează să voteze la următoarele alegeri.

Cristian Tudor Popescu a citit comentariul în contextul în care l-a criticat pe președintele Klaus Iohannis că uneori postează mesaje pe Facebook, cum a fost cazul ordonanței privind legile justiției de acum câteva zile, în loc să iasă la declarații, iar în unele momente importante o trimite la declarații pe Mădălina Pușcalău, purtătorul său de cuvânt. „Și ce să facă? Păi, de pildă, să vină și să spună măcar ce-am spus eu acum în emisiune. Să explice ce a făcut acest Tudorel Toader, ce se întâmplă cu secția aia. Că a trăit în comunism și știe, să explice oamenilor ce se întâmplă”, a subliniat jurnalistul.

Comentariul citit de Cristian Tudor Popescu a fost postat de Luiza Donic, la o postare pe Facebook, către articolul „Secția”.

Această postare a dat naștere la un val de replici, mai multe decât la articolul meu, ale celorlalți care postau la articol. Mai toți i-au spus același lucru: Vă înțelegm, dar vă rugăm să mergeți la vot”, a spus jurnalistul.

În acest articol observam că cetățenii se află într-o situație tristă și, în același timp, ridicolă logic. Când s-a dat OUG 13 au ieșit în stradă 600.000 oameni. OUG 13 era o zgârietură pe lângă măcelul cu satârul care se practică acum asupra justiției. În stradă au fost acum câțiva inși care le-au ținut de urât lui Mihai Șora și Oanei Pelea. Acum mă gândesc, după ce am citit ce a scris doamna Luiza Donic, că mulți dintre ei sunt pe Skype. S-au dus pe Skype”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

Citește și

CTP: Oprișan este Stalinul lui Dragnea

Plângerea împotriva lui Timmermans. CTP: „Au înfipt zambila în colivă ca să dea bine la popor”

Reacție dură a lui CTP după ce Ciorbea a spus: „Avem, har Domnului, destule persoane cu dizabilități”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri