Video CTP: Spitalul Floreasca ar trebui dezinfectat, dar nu numai de microbi, ci și de medicii care se arată mai periculoși și mai nemiloși

Data actualizării: Data publicării:
ctp maini explica
Foto: Captură Digi 24

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a declarat, într-o intervenție telefonică la Digi 24, că spitalul Floreasca „ar trebui dezinfectat”, dar nu numai de microbi, ci și de medici, după apariția primelor imagini cu pacienta de la Floreasca arsă pe masa de operație.

„Acest spital ar trebui să fie, pur și simplu, dezinfectat, dar nu numai de microbii care provoacă infecții nosocomiale, intraspitacilești, ci și de medicii care se arată, iată, mai periculoși și mai nemiloși decât acești microbi”, a spus C.T. Popescu.

În plus, gazetarul a considerat că la spitalul Floreasca există „un cuib” și că toți angajații care au făcut grevă pentru Mircea Beuran trebuie demiși.

„Acolo este un cuib. Bineînțeles că ar trebui dați afară toți acești 24-25 de inși, cadre medicale, medici, asistente care  au avut nerușinarea sinistră să semneze acea hârtie pentru că i se extirpa scaunul de sub fese lui Beuran, acest impostor, acest ins autor de furt intelectual și agramat, pe deasupra, care și-a făcut acolo o camarilă care, acuma, a reacționat”, a spus Popescu.

„La noi, moartea este ieftină. Se moare ieftin în România. Pe șosele, vin beizadele, vin politicieni cu bolizi, care omoară oameni și care nu pățesc nimic. Ce vă spuneam încă de când s-au întâmplat aceste lucruri cu Mario Iorgulescu, cu individul ăsta, Chițoiu, vă spuneam că nu o să facă nicio zi de pușcărie. După cum vedeți, nu dă socotoeală, în continuare, nimănui, în continuare”, a spus gazetarul.

„În spitale, oamenii sunt arși de vii sau sunt omorâți prin alte metode. Și se îngemănează cele două aspecte, pentru că în spitalul Floreasca a fost internat acest Chițoiu, despre care nu știm nici acum ce a avut, astfel încât, de pe picioare, plecând liniștit de la locul accidentului, să stea după aceea niște zile în salon și să fie dus, după aceea, la reanimare - unde s-a mai văzut așa ceva - din salon la reanimare?”

C.T. Popescu a precizat că nu se știe, în acest caz, „dacă a cercetat cineva ce a avut în realitate acest domn despre care medicii din celebrul spital Floreasca spuneau că are fractură de stern și trei coaste rupte.

În concluzie, gazetarul a considerat că „cea mai mare greșeală de abordare” ar fi să considerăm un astfel de eveniment (cazul pacientei arse pe masa de operații de la Floreasca) drept „un accident incredibil, ceva întâmplat din senin, ceva rarisim”.

„Nu. Este rezultatul aproape matematic al anilor de corupție și incompetență din acest spital. spital de partid, cu medici de partid, in care au fost aduși de nenumărate ori politicieni atunci când aveau treabă să fie considerați bolnavi sau răniți”, a spus C.T. Popescu. 

Editor web: M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri