Descoperire macabră în Brașov. Declarațiile vecinului care a găsit cadavrele

Data publicării:
descoperire

Poliţiştii din Braşov au de rezolvat un caz extrem de complicat. Două femei, mamă şi fiică, au fost găsite moarte într-o casă din centrul istoric al Braşovului, iar decesul ar fi survenit acum mai bine de un an, cred anchetatorii. Atunci au fost văzute ultima oară de vecinii care nu şi-au pus prea multe întrebări legate de dispariția lor, din moment ce femeile locuiau în Ungaria. Anchetatorii iau în calcul și ipoteza crimei.

Cadavrele celor două femei, în vârstă de 70, respectiv 47 de ani, au fost descoperite în casa lor din cartierul Şchei, în centrul oraşului.

Vecinii știau că această casă era nelocuită de aproape 20 de ani. În ultima vreme însă, au văzut ușa și geamurile deschise, așa că au decis să intre în locuință. Așa au făcut descoperirea macabră.

Vecinul care a descoperit cadavrele: „”Era totul răvășit prin casă, dulapul căzut, paturile răvășite, ca și cum ar fi fost cineva, să intre, să fure. Eu am intrat în camera aceea de sus și era un cadavru pe pat întins și celălalt căzut jos. Dacă nu era ușa jos deschisă, nu le găseam nici în ziua de astăzi.”

Când au ajuns anchetatorii, au avut mai multe întrebări, decât răspunsuri. Totuşi, nu exclud varianta unui jaf sfârşit prost.

Comisar șef Mihaela Hermenean, reprezentant IPJ Brașov: „Se fac verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care cele două persoane au decedat, dar și pentru stabilirea cauzei morții.”

Cercetările ar putea fi de lungă durată, spun anchetatorii care au foarte puţine probe cu care să lucreze. Între timp, criminaliştii au făcut analize şi cred că femeile ar putea fi moarte de un an sau chiar doi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri