E. Calistru (Funky Citizens): Nici măcar demisia doamnei Dăncilă nu va fi suficientă în acest moment

Data publicării:
elena calistru

Elena Calistru, preşedintele Funky Citizens, a explicat la Digi24 care erau aşteptările oamenilor de la instituţiile statului, de la premierul Viorica Dăncilă, după violentele proteste din 10 august.

Cred că cetăţenii ar fi avut ceva mai multă încredere într-o serie de informaţii care ar fi venit pe parte guvernamentală. De la ce conţin gazele, felul în care sunt colectate informaţiile, oamenii nu îi mai cred, dar neîncrederea este generată de ei.

Aveam aşteptarea ca măcar în această săptămână să avem o şedinţă de guvern cu nişte declaraţii, chiar şi citite, era minimul de respect arătat cetăţenilor unei ţări care îi plătesc salariul. Nu poţi să nu ieşi, nu mai sunt acei ani”, a spus Elena Calistru.

Ea a subliniat că Viorica Dăncilă ia cu ea „la pachet” pe acest drum în jos al încrederii şi o serie de instituţii.

Dacă mă întâlnesc cu un jandarm pe stradă nu ştiu dacă să fug sau să mă simt în siguranţă. Premierul nu-şi dă seama de pericolul în care ne aflăm.

Din păcate, nici măcar demisia doameni Dăncilă nu va fi suficientă în acest moment. Instituţiile din Ministerul de Interne au pierdut în această lună o încredere construită în ani de zile”, a adăugat preşedintele Funky Citizens.

Intervenţia integrală în materialul video

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri