Anul universitar, deschis la UMF Iași cu jocuri de lumini și un concert

Data publicării:
umf iasi

Cu un concert în aer liber, premii şi jocuri de lumini, aşa a fost deschis anul universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași. Sute de studenți și profesori au asistat duminică seară la ceremonie, în cadrul unui spectacol de lumini și proiecții 3D. Conducerea Universităţii a prezentat și noua identitate vizuală a instituţiei de învăţământ, iar la final a concertat pentru cei prezenți trupa Zoli Toth Project.

Cel mai atractiv moment al serii a fost proiecția noii identități vizuale, iar studenții de anul întâi au fost cei mai încântați.

„A fost pentru prima dată când am văzut noua imagine a facultății. A fost foarte interesant, chiar mi-a plăcut și succes studenților și note bune în sesiune”, spune un student.

„Mi-a plăcut evenimentul în general pentru că este ceva frumos pentru Iași, deschiderea anului universitar mai ales la UMF, este un eveniment”, afirmă alt student.

„Am venit pentru că este (n.r. - cu predare) în franceză și unele persoane mi-au zis că e o școală bună aici. Şi e drăguț”, spune o studentă.

Festivitatea s-a încheiat cu un concert al trupei Zoli Toth Project.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri