Directoarea creșei unde copiii erau înjurați, agresată de un părinte: „Am început să strig şi el mai tare m-a strâns de mi-a intrat o unghie aici de-a lui”

Data actualizării: Data publicării:
directoare cresa

Violenţa naşte violenţă la o creşă din Iaşi unde mai multe îngrijitoare au fost înregistrate când ţipau la copii. Fosta directoare a sunat la 112 şi a reclamat că a fost agresată de un tată care a vrut să se răzbune pentru umilinţele trăite de fiica lui la creşă.

Valeria Butnaru - coordonatoare demisă creşa nr. 10, Iaşi>

„La un moment dat, îmi spune: îmi place tabloul din spatele dumneavoastră. Şi m-am întors: Da, e de mult, de la vechea şefă. În momentul ăsta, mi-a pus mâna dreaptă aici şi mâna stângă la gură şi m-a ridicat şi m-a tras şi m-a izbit aici. Iniţial a fost aşa un şoc, creierul meu a fost gol. Am realizat rapid că sunt agresată şi bătută cu capul aici. Am început să strig şi el mai tare m-a strâns de mi-a intrat o unghie aici de-a lui”, a povestit Valeria Butnaru, coordonatoarea care a demisionat de la creșa nr. 10 din Iași.

Ea a spus că agresorul i-ar fi spus și motivul: „ Asta, pentru că mi-aţi dat fetiţa jos” și a explicat: „Fetiţa lui, anul trecut, grupele mici au fost sus, grupele mari au fost jos. La recomandrea ISU, copiii mici au stat jos din septembrie 2018 şi grupele mari sus”.

Coordonarea creşei numărul 10 din Iaşi a demisionat, după ce în presă au apărut înregistrări în care trei angajate le vorbesc urât copiilor. Femeia se află în perioada de preaviz şi susţine că a fost victima unui părinte nervos. Bărbatul ar fi acuzat-o că, în urmă cu un an, i-a mutat fetiţa într-o grupă supravegheată de îngrijitoarele de la care a pornit scandalul.

„A fost un copil iubit, să ştiţi, cu toate că doamnele au vorbit cum au vorbit, dar, el fiind un părinte foarte pretenţios, chiar fetiţa a fost iubită, pusă la masă separat, făcute toate mofturile”, a spus Valeria Butnaru.

„Şocant, la fel, repet, de şocant ca şi incidentul petrecut zilele trecute. Colegele au alertat serviciul 112, un echipaj de poliţie s-a deplasat de urgenţă acolo, la faţa locului şi de aici urmează procedura”, a precizat Irina Ghiocă, directorul Direcției de Crește Iași.

„Am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că o angajată a unei creşe din municipiul Iaşi ar fi fost agresată fizic de către părintele unui copil. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a confirmat Ioana Buștiuc, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Trei angajate ale creşei numărul 10 au fost demise după ce un părinte le-a înregistrat cu un microfon ascuns în hainele copilului. Femeile îi jigneau pe micuţi, îi învăţau să înjure şi vorbeau urât despre părinţii acestora.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri