Tot mai multe învăţătoare, înregistrate în timp ce terorizează copiii

Data publicării:
copii elevi scoala mici

„- A câta oară am spus? Adu-mi fişa ! 

- Am o idee!

- Ce idei ai? Nu ai nicio idee, că tu nu ai idei în capul ală, tu ai tărâţă!

- Mie mi-e sete.

- Du-te şi bea apă!

- Mie mi-e sete. 

- Nu mergi niciunde, fă floarea! Dacă vrea unu un căcat, vrei şi tu, doi! Bă! Analfabeto care eşti!”

Aşa înţelege o educatoare din Timiş să-i pedepsească pe copiii care nu execută ordinele pe care le dă. Totul a fost înregistrat cu un reportofon ascuns de o mamă în haina copilului care refuza să mai meargă la şcoală. În judeţul Neamţ, acelaşi model de educaţie cu urlete şi jigniri.

„Mai taci odată, că te ia mama dracului!! Tu n-ai auzit ce-am pus eu? Tu faci aici ce zic eu! Dacă nu ai răbdare, vin la tine şi te strâng de gat, acuma, că nu mai pot! Bai, sunteti proşti cu "P" mare! Faci ce zic eu, că nici eu nu fac ce vreau eu, că dacă aş face ce vreau eu, ori te-aş omorî pe tine, ori n-aş mai veni în clasa asta. Jumătate de clasă nu-i atenta la mine, da' duceţi-vă naibii!”

Revoltă a stârnit şi o altă înregistrare postată pe internet, cu o învăţătoare din Brăila.

„Păi dacă vrei să te calc în picioare, te calc. Animalul râde pentru că nu înţelege ce i se spune, creierul lui are o problemă. Decât să mă uit la ei, mai bine mă uit la un rahat.”

Şi o învăţătoare de la Liceul de muzică de la Cluj-Napoca a ajuns subiect de anchetă după ce a fost înregistrată cum vorbea unor elevi de clasa întâi.

„Mă, tu eşti normal, mă băiatule?! Nu poţi să fii la ritmul colegilor tăi! Du-te naibii în pregătitoare! Du-te în grădiniţă! Vino, dracului, la tabletă să te păzesc ca pe un copil mic. Vino! Soarele cui l-o făcut de copil! Jumătate de creier!”

Un alt caz scandalos a fost la Constanţa, într-o grădiniţă privată.

„Îţi dau foarfeca să-i tunzi părul că este obraznică! Fiindcă-i obraznică are părul urât! Băi, tu ce ai de gând să faci? Nu te culci, în cabinet cu mine stai! Culcă-te că te trântesc de nu te vezi acuma! Închide gura! Nu ştiu ce-ţi fac, nu ştiu ce-ţi fac! Eee, stau să mă rog de tine? Tu? Ce înseamnă asta? ”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri