A murit un deputat PSD

Data actualizării: Data publicării:
ADELINA COSTE LA PSD

Deputatul PSD de Bihor Adelina Coste a murit noaptea trecută, la vârsta de 51 de ani, din cauza unei boli incurabile, relatează eBihoreanul. Politicianul s-a simțit rău în ultimele zile şi a fost internat la Centrul Oncologic din Oradea. Adelina Coste s-a stins la un spital din Cluj-Napoca, a precizat infooradea.ro.

ADELINA COSTE LA PSD
foto: arhivă

Potrivit jurnaliştilor de la eBihoreanul, Adelina Coste a aflat că este bolnavă anul trecut, la scurt timp după ce a depus jurământul ca deputat.

Pentru că boala i s-a agravat în ultima perioadă, apropiaţii s-au mobilizat şi urmau să doneze sânge pentru a o ajuta.

"O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Vestea trecerii în lumea celor drepţi a scumpei noastre colege şi prietene Adelina Coste m-a îndurerat profund. Sincere condoleanteţe familiei îndurerate! Dumnezeu s-o odihnească!", a scris pe pagina sa de Facebook deputatul Ioan Sorin Roman.

Adelina Coste a intrat în politică în 2006, în PLD, iar în 2007 a ajuns în PDL. În 2008 a fost aleasă consilier local, iar un an mai târziu a fost numită director al Cancelariei Prefectului Gavrilă Ghilea. A ocupat această poziţie de încă două ori, după ce a fost subprefect (septembrie 2011-aprilie 2012) şi consilier juridic în Prefectură.

În 2012 a fost aleasă din nou consilier local în Oradea din partea PDL. În noiembrie 2016 a devenit deputat de Bihor pe listele PSD.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri