Accident grav în Bistriţa, a fost activat planul roşu de intervenţie

Data publicării:
accident bistrita

Accidentul s-a petrecut pe DN 17, la ieșirea din localitatea Șintereag, la circa 5 kilometri de Beclean și a fost semnalat la 112 în jurul orei 4:30. Se pare că unul dintre cele două microbuze era înmatriculat în Republica Moldova.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus, două dintre cele zece victime, mai exact șoferii celor două vehicule, au rămas încarcerate și a fost nevoie de 25 de minute pentru a fi extrase dintre fiarele contorsionate.

Cele zece persoane rănite au primit îngrijiri medicale la fața locului. Trei dintre ele au fost transportate la spital, restul au refuzat internarea.

Răniții, dintre care unul este în stare mai gravă, au multiple traumatisme. Doi dintre răniți au fost duși la Spitalul Județean Bistrița, iar unul la Spitalul orășenesc Beclean. Toate victimele erau conștiente.

Planul roșu de intervenție a fost ridicat după ce toate victimele au fost duse la spital, iar carosabilul – care a fost blocat pe durata intervenției – a fost curățat. În prezent, circulația a fost reluată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri