Accident grav în Capitală | Trei morți

Data publicării:
chitila accident

ACTUALIZARE 7.10: Șoferul autoturismului care a provocat accidentul din Capitală a murit, în cursul nopții, la spital. Mașina condusă de acesta era înmatriculată în Italia. 

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili în ce condiții s-a produs accidentul. 


 Autoturismul a ajuns pe contrasens, unde a lovit două maşini.

ACTUALIZARE 23.05.Autoturismul venea dinspre Chitila spre Bucureşti. Pe fondul vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul volanului şi a lovit două persoane care traversau strada. Maşina a lovit apoi un refugiu de tramvai şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit două autorisme care circulau regulamentar, dinspre Bucureşti spre Chitila”, a spus comisarul şef Ovidiu Munteanu. 


ACTUALIZARE 23.00. Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Adrian Marin, a declarat pentru News.ro că la locul accidentului au fost trimise şase ambulanţe.

„Au fost patru victime, din care două decedate. Alte două au fost transportate în stare gravă la Spitalele Universitar şi Floreasca. În accident au fost implicate trei autoturisme. La faţa locului au fost trimise şase ambulanţe SMURD, dintre care două cu medic şi un echipaj de descarcerare", a spus Adrian Marin.


Maşina acestuia a ajuns apoi pe contrasens, unde a făcut şi alte victime. Potrivit primelor informații, bilanțul accidentului este de doi morți și trei răniți. Cel mai probabil, cauza e viteza excesivă. 

La fața locului sunt mai multe ambulanțe și echipaje ale Poliției Rutiere. 

Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliție Rutieră Bucureşti a declarat, la Digi24, că șoferul autoturismului este rănit grav. El se afla în mașină împreună cu un minor.

„Cele două persoane decedate, din primele verificări, se pare că se aflau în traversarea părții carosabile. Tramvaiele sunt blocate pe ambele sensuri. Sensul dinspre Bucureşti spre Chitila e deviat”, a mai spus Ovidiu Munteanu. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri