Accident cumplit pe DN2, între Fălticeni și Gura Humorului: cinci morți și patru răniți

Data actualizării: Data publicării:
accident sv

Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă după-amiază pe DN2 E, în localitatea Cornul Luncii, între Fălticeni și Gura Humorului.

accident suceava
accident suceava

Actualizare 19:50. Copilul grav rănit în urma accidentului și-a pierdut viața la spitalul din Fălticeni. El avea 7 ani. Ceilalți patru răniți au fost transferați la Spitalul județean de urgență Suceava.

În accident a fost implicată familia unui preot din județul Suceava. Clericul și-a pierdut viața pe loc, la fel și sora lui și soţul acesteia. Presa locală relatează că preotul se deplasa spre Iaşi, pentru a se închina la moaştele Sfintei Parascheva.

Actualizare 18:20. Raed Arafat, șeful DSU, a declarat la Digi24 că cele patru persoane decedate sunt adulte. Din rândul răniților, un alt adult este în stare critică iar un copil în stare gravă; ceilalți răniți sunt copii și au suferit răni ușoare.

Elicopterul e pregătit și dacă se va decide transferul spre Iași și București, avem elicopterul și avionul SMURD pregătite”, a precizat el.


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în  judeţul Suceava, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, traficul rutier este blocat pe DN2 Fălticeni – Gura Humorului pe raza localităţii Cornul Luncii. Se pare că accidentul a avut loc în urma unei depășiri.

Din informațiile de la această oră, patru persoane au murit și cinci au fost rănite. Dintre persoanele rănite, trei sunt în stare gravă.

Cătălin Bocai, de la Infotrafic, a precizat la Digi24 că a fost activat planul roșu de intervenție.

Accidentul a avut loc în jurul orei 18:00. Se estimează ca în aproximativ o oră traficul să fie reluat. Potrivit Infotrafic, DN 2 E nu are rută alternativă.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri