Accident grav: Trei morţi şi patru răniţi. A fost activat planul roşu

Data actualizării: Data publicării:
accident E85 padurea Sinesti 040417 (1)

Trei persoane au murit şi alte cel puţin trei au fost rănite, într-un grav accident produs, marţi după-amiază în judeţul Ialomiţa.

accident E85 padurea Sinesti 040417 (1)
Foto: WhatsApp

ACTUALIZARE 19.50. Toți cei patru răniți au fost transportați la spital. Trei dintre ei au fost duși la Spitalul Pantelimon din București, iar persoana preluată cu elicopterul va ajunge la Spitalul Floreasca din Capitală.

ACTUALIZARE 19.20. Într-un autoturism erau patru persoane, în celălalt erau trei persoane, a spus George Damian, purtător de cuvânt al ISU Ialomița, la Digi24.

Doi dintre răniți au fost deja transportați la spital. Ei erau conștienți în momentul în care au fost luați de ambulanșe. Un al treilea rănit urmează să fie transportat la spital cu un elicopter SMURD.


 

O dubă şi un autoturism s-au ciocnit pe DN 2, în localitatea Sineşti. Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie.

Şapte echipaje de descarcerare se află la faţa locului pentru a scoate persoanele prinse între fiarele contorsionate ale maşinilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, George Damian, accidentul s-a produs, marţi după- amiază, între localităţile ialomiţene Sineşti şi Moviliţa, unde o dubă şi un autoturism au intrat în coliziune, potrivit News.ro.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, la această oră circulaţia rutieră pe DN 2 este întreruptă pe ambele sensuri.

Reprezentantul ISU Ialomiţa a mai declarat că a fost activat planul roşu de intervenţie, iar la faţa locului a fost trimisă inclusiv o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova având în vedere numărul mare al victimelor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ialomiţa, Andreea Loghin, primele verficări făcute de către poliţişti la faţa locului arată că duba s-a ciocnit frontal cu autoturismul în condiţii încă neelucidate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri