Accident în lanţ pe Centura Capitalei

Data publicării:
accident in lant centura capitalei

Luni seară, aproape de miezul nopţii, un TIR a lovit în plin o maşină care a fost proiectată în alt autoturism. În cele trei vehicule se aflau șapte oameni. Doar unul dintre aceştia a fost rănit grav şi a rămas încarcerat în vehiculul zdrobit. Poliţiştii spun că de vină pentru producerea accidentului ar fi şoferul TIR-ului, care nu a fost atent la maşinile din faţa sa.

Conducătorul TIR-ului le-a spus poliţiştilor că nu a observat cele două maşini din faţa sa, care încetiniseră într-o zonă în care se făceau lucrări.

Conducătorul autotrenului care se deplasa din direcţia Voluntari către Pantelimon nu a păstrat distanţa regulamentară în mers faţă de două auto care staţionau la limita unor lucrări efectuate la partea carosabilă, semnalizate corespunzător”, a declarat subcomisar Cătălin Baba, Serviciul Rutier Ilfov.

Autotrenul a izbit în plin prima maşină din faţa sa. În urma impactului puternic, autoturismul a fost proiectat în următorul.

În fiecare dintre aceste două autoturisme se aflau câte șase pasageri. Din fericire, doar o victimă transportată la spital, o victimă din autoturismul care a fost izbit în partea din spate de către autotren. Victima a fost găsită încarcerată”, a mai spus subcomisar Cătălin Baba.

Zeci de minute s-au chinuit pompierii să-l scoată din maşină pe tânărul încarcerat.

Persoana a fost scoasă în viaţă, cu traumatisme la picioare, a fost preluată de colegii de la SMURD şi o să aibă parte de îngrijiri”, a spus plt.-maj. Mihai Toncu, ISU București-Ilfov.

Alţi doi bărbaţi din prima maşină lovită au primit îngrijiri medicale la faţa locului, după ce au suferit răni uşoare. Cei care se aflau în cel de-al doilea autoturism şi conducătorul TIR-ului au scăpat doar cu sperieturi. Conducătorii tuturor autovehiculelor implicate au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri