Accident la tiribomba de la bâlci. Doi liceeni au fost răniți

Data publicării:
ambulanta bun

Distracţie încheiată la spital la bâlciul din Giurgiu. Doi liceeni au fost răniţi, după ce scaunele caruselului în care se aflau s-au rupt, în plină mişcare. Poliţia şi oficialii Inspectoratului Teritorial de Muncă anchetează accidentul. Totuși aparatele de agrement din talciocul amenajat la marginea oraşului au rămas deschise publicului pentru festivităţile dedicate zilei de Sfânta Maria.

Cei doi tineri au plătit câte cinci lei pentru câteva momente de adrenalină în caruselul Freestile. Nici nu apucaseră să se bucure de distracţie când au fost aruncaţi la pământ, în plină mişcare a utilajului.

Vasile Constantin, purtător de cuvânt Poliţia Giurgiu: „O bancă rotativă de distracţie s-a defectat. Poliţiştii şi inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă şi Protecţia Consumatorului au deschis o anchetă. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.”

Anchetaţi şi încă panicaţi de incidentul care le putea aduce necazuri mult mari, administratorii utilajului şi echipa lor evită discuţiile despre accident.

-”A fost o eroare. Când e să pice, pică oricum. Se întâmplă oricui. Acum...”

-”Îl închide, plecăm acasă şi asta e!”

În talciocul avizat de primăria Giurgiu pentru sărbătoarea de Sfânta Maria, întâmplarea de la miezul nopţii este subiectul zilei.

Localnic: „M-am speriat, că am crezut că au păţit ceva, dar nu! S-a rupt doar din partea aia. N-au păţit nimic. M-ai mult a fost sperietură! S-a desprins puţin din partea dreaptă! Dar nu s-a întâmplat nimic. Mai mult sperietură a fost!”

Autorităţile nu au închis talciocul, dar incidentul a cam îndepărtat lumea de tiribombe.

-„Chiar nu am încredere în ele! Nu că îmi par nesigure, dar doar trăim în România şi ştim cu toţii ce se poate întâmpla!”

-„Eu m-am dat până acum în fiecare an şi... Până acum am avut încredere. Dar acum mi-au cam scăzut şansele. Nu cred că o să mai mă dau anul ăsta!”

Oricum, în caz că se răzgândesc, utilajele de agrement din Oborul din Giurgiu sunt la dispoziţia amatorilor de senzaţii tari şi săptămâna viitoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri