Accident provocat de un tânăr băut și fără permis: un mort și doi răniți

Data actualizării: Data publicării:
accident_bun

Un tânăr a murit şi alţi doi au fost răniţi într-un accident rutier produs în judeţul Sălaj, marți dimineață. Victimele au fost lovite de o maşină condusă de un adolescent care nu avea carnet şi era băut.

Maria Cristea, purtător de cuvânt al IPJ Sălaj, a declarat la Digi24 că accidentul a avut loc în jurul orei 4:30, pe Drumul Județean 191D și a fost provocat de un tânăr de 18 ani, care s-a urcat băut la volan și fără permis de conducere.

„Un autoturism a lovit din spate un grup format din patru tineri. Aceștia se deplasau în calitate de pietoni. Din primele cercetări de la fața locului s-a stabilit că adolescentul în vârstă de 18 ani, în timp ce conducea autoturismul, a lovit acești pietoni care se deplasau în aceeași direcție de mers. După impact, autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Evenimentul s-a soldat cu decesul unui tânăr de 23 ani din Valcău de Jos și rănirea altor doi, de 17, respectiv 18 ani. Șoferul avea o alcoolemie de 0,80 miligrame pe litru, iar în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că acesta nu deține nici permis de conducere. Polițiștii au întocmit dosar penal și continua cercetările pentru conducerea fără permis, sub influența alcoolului, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a mai declarat Maria Cristea.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri