Accidentul lui Dan Condrea| Declaraţia dată la Parchet de femeia care a sunat la 112 

Data publicării:
martora condrea

Gabriela Pelin le-a povestit, la ieșire, jurnaliștilor că patronul Hexi Pharma avea probabil 110 de kilometri la oră atunci când a depășit-o, că vorbea la telefon și că a găsit permisul lui lângă mașină. 

„Mergeam spre casă, eram cu copilul în mașină. O mașină m-a depășit, avea clar o viteză mai mare ca a mea evident. 110 poate, eu aveam 90. A trecut pe lângă mine, vorbea la telefon, nu am văzut cine era. A mers că era șoseaua liberă, la un moment dat am auzit o bubuitură puternică. M-am uitat mai bine în față și mașina nu mai era. Prima dată mi-am spus că nu avea cum să fi ajuns în curbă, era o curbă la 800 de metri. Am înaintat și un biciclist ne făcea semne să oprim. Cădeau în jur piese de la mașină. Am coborât cu mult în spatele accidentului, am luat telefonul. Biciclistul mi-a spus să sun la 112. Am început să sun, mi-a răspuns și am spus că e un accident grav”, a spus Gabriela Pelin. 

Martora accidentului a spus că ambulanța a ajuns în circa 12-13 minute și că înaintea ei au venit două echipaje de poliție și pompierii. De asemenea, cadavrul nu a fost scos din mașină până când nu a sosit IML-ul.  

De asemenea, Gabriela Pelin a declarat că ea este de părere că patronul Hexi Pharma nu s-a sinucis. Ea și-a motivat declarația spunând că Dan Condrea i-a promis fiicei lui să vină după ea, și că un tată un s-ar sinucide în drum să își ia copilul. 

Patronul Hexi Pharma și-a pierdut viața într-un accident rutier produs, duminică seara, în județul Ilfov, în apropiere de Corbeanca. 

Actele lui Dan Condrea au fost găsite lângă mașină.  Polițiștii au deschis o anchetă pentru a vedea în ce împrejurări s-a produs accidentul. Printre variantele luate în calcul sunt o defecțiune a automobilului, posibilitatea ca șoferul să fi adormit la volan. Nu este exclusă nici ipoteza sinuciderii.

Firma Hexi Pharma, implicată în scandalul dezinfectanților, este urmărită penal în dosarul deschis la Parchetul General. Acuzațiile sunt zădărnicirea combaterii bolilor și falsificare de produse.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri