Alertă de coronavirus în Buzău: O româncă întoarsă din Italia a anunțat la 112 că a intrat în contact cu o persoană posibil infectată

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta igsu

Este alertă în Buzău. O ședință de urgență a fost convocată, în această seară, la Prefectură, după ce o femeie întoarsă din Italia a sunat la 112, anunțând că a intrat în contact cu o altă persoană, care avea grijă de o bătrână suspectă de coronavirus.

Femeia a apelat servicul de urgență 112 imediat după ce a coborât din autocarul cu care s-a întors în România din Italia. Ea a anunțat a intrat în contact cu o altă conațională, care avea grijă de o bătrână internată într-un spital aflat în carantină din cauza coronavirusului, spune Denisa Irimia, purtătorul de cuvant al Prefecturii Buzău.

„În momentul de față, suspecta a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgență din Buzău, unde cel mai probabil va rămâne în această noapte și va fi monitorizată de către medicii specialiști”, a mai adăugat Irimia.

Acea româncă ar fi acuzat stări febrile și speriată, buzoianca, a alertat autorităților.

Autocarul a fost oprit în Buzău, urmând ca toate instituțiile implicate, în cadrul ședinței convocate, să stabilească măsurile care trebuie luate.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri