Băiatul dispărut de patru zile a fost găsit mort

Data actualizării: Data publicării:
copil

Adolescentul de 16 ani, dispărut sâmbătă seara în Ocna Șugatag, a fost găsit mort. Un echipaj al poliției de frontieră a identificat, cu ajutorul camerei cu termoviziune, trupul neînsuflețit plutind pe un lac aflat la 200 de metri de cabana în care a fost văzut ultima dată.

Pruncul meu nu avea dușmani, a fost de omenie,” a spus tatăl băiatului după aflarea veștii.

Sunt cuvintele unui tată îndurerat care, timp de 4 zile, și-a căutat fără încetare copilul. Familia crede că băiatul a fost ucis şi aruncat apoi în lac.

Viorica Codrea, mătușa lui Adrian: Suntem disperați. Că a fost omorât. Altceva nimic. Că e bătut.”

Ioana Vida, nașa lui Adrian: „Asta e o moarte învăluită în mister. A fost găsit unde a fost căutat de 4 zile. Au venit scafandrii, au venit cu barca cu scanner. Ce să mai înțelegem, când ne spune că 99% nu e acolo?!”

Ioan Mureșan, inspector șef ISU Maramureș: „În jurul orelor 22.30 am fost informați despre faptul că pe lacul din Ocna Șugatag poliția a identificat un cadavru care plutea pe luciul apei. Acesta a fost predat organelor de poliție pentru continuarea cercetărilor.”

Adrian ar fi împlinit 17 ani săptămâna viitoare. În ultimele zile, sute de voluntari, jandarmi, poliţişti şi scafandri l-au căutat pe băiat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri