Bărbatul acuzat că și-a aruncat tatăl de la etajul 3 a fost prins

Data publicării:
aruncat de la etaj

Un tânăr din Neamţ bănuit că şi-a aruncat tatăl de la etajul trei al blocului unde locuiau a fost prins de poliţişti după 24 de ore de căutări. Anchetatorii vor să audă şi versiunea lui. Vecinii l-au auzit cum se certa cu tatăl şi au văzut cum bărbatul de 69 de ani care atârna în afara balconului a căzut după ce fiul acestuia a apărut acolo. Bărbatul a supravieţuit căderii de la 10 metri.

Cel care a vrut să îşi arunce tatăl spre moarte este chiar fiul bărbatului, un tânăr de 30 de ani, spun vecinii.

Prima dată trăgea de el, hai în casă, trăgea de el. După aceea, a dispărut de la geam, el se ţinea de geam, a apărut iar înapoi”, spune Sergiu Romeo, martor.

Prăbuşirea bărbatului a fost atenuată: prima dată de terasa de la etajul unu, apoi de pământul din faţa blocului. Chiar şi aşa, vecinii s-au speriat teribil.

Aproape leşinat de spaimă şi de durere, bătrânul a fost dus urgent la spital.

S-a intervenit imediat chirugical cu evoluție postoperatorie favorabilă”, spune Oana Onu, purtător de cuvânt al Spitalului Municipal Roman.

Poliţiştii au aflat că tatăl şi băiatul se certau des în ultima vreme. Tânărul, care era agent de pază, se lăsase de serviciu şi o ducea greu cu banii. Acesta a fost şi motivul scandalului care s-a terminat cumplit. Când tatăl i-a reproşat că nu se mai duce la serviciu, fiul a devenit violent. Bătrânul a încercat să plece din apartament, dar băiatul lui a blocat uşa de la intrare. Bătrânul a încercat să scape: a escaladat balconul şi striga după ajutor când a căzut de la etaj.

Fiul violent în vârsta de 30 de ani a fugit imediat după incident. El a fost prins sâmbătă seară, în localitatea Borsec. Polițiștii l-au reţinut şI îl vor duce la Parchetul Judeţean Neamț pentru audieri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri