C.T Popescu, despre reacția lui Klaus Iohannis după alegeri: Șeful statului când este supărat pleacă în vizite

Data publicării:
ctp

„Eu am reținut care este deviza de politică a externă a președinției Iohannis. Până acum nu a fost definită cu precizie, acum este:leac pentru supărare. Când e supărat, sunt doamne supărat Domnul Iohannis face câte o vizită în scop terapeutic. Asta a rezultat. Ce bine că am fost în vizită și în două zile mă întorc din Luxermburg o să îmi treacă supărarea. Unii se duc să bea de supărare, domnul Iohannis se duce în vizite. Eu dacă aș putea acum să-i iau un interviu, n-am nicio intenție în direcția asta, l-aș întreba: E frumos prin Luxemburg pe acolo? Ați vizitat ceva obiective turistice?”, a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Președintele Klaus Iohannis a avut, marți, primă reacție după rezultatul alegerilor locale. Șeful statului le-a transmis liberalilor că este supărat de rezultatul obținut, dar a precizat că în cele două zile în care este plecat din țară este timp să se calmeze. 

„Cred că este bine într-un fel că am avut această vizită de stat după alegeri și până ne întâlnim cu toții o să fim iarași foarte calmi și o să discutăm la rece toate rezultatele”, a spus președintele Klaus Iohannis. 

Citiți și:
Klaus Iohannis, prima reacție după alegeri

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri