Carmen Dan: Mecanismul intervenţiei l-am învăţat de la Liviu Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
carmen dan

După trei zile cu ninsori, viscol, drumuri blocate şi mii de pompieri, poliţişti, jandarmi şi militari trimişi la intervenţii, premierul şi ministrul de Interne au găsit timp pentru mulţumiri şi laude. Sorin Grindeanu a felicitat-o pe subalterna sa. Carmen Dan a mărturisit că tot ceea ce a făcut în ultimele zile a învăţat de la cel mai bun profesor: Liviu Dragnea.

Sorin Grindeanu, prim-ministru: „Vreau să o felicit pe doamna ministru de Interne şi vreau să felicit toate structurile, în primul rând ale Ministerului de Interne, fie că vorbim de ISU, de poliţişti, de jandarmi care şi-au făcut extraordinar de bine treaba. În acest moment cred că doar 6 drumuri naţionale mai sunt închise. Până dimineaţă sper să fie deschise, inclusiv autostrada A2. Se lucrează...”

Carmen Dan, ministrul de Interne: „O problemă serioasă am avut în judeţul Constanţa, a trebuie să mobilizăm mult mai multe forţe, mult mai multe utilaje. Mai avem de desfăcut aproximativ 123 de kilometri. Pe drumurile naţionale, tot aşa, pe segment de drum, aproximativ 25 de kilometri şi estimăm ca mâine dimineaţă, în jurul orei 5:00, să dăm drumul circulaţiei pe autostrada A2 şi A4. Le mulţumesc colegilor mei şi aş vrea să vă spun că poate nu aş fi putut să accesez toate pârghiile necesare şi nu este meritul meu acesta, este rodul unei munci de echipă... Dar eu mecanismul intervenţiei în astfel de situaţii să ştiţi că l-am învăţat de la un bun profesor. Profesorul acesta se numeşte Liviu Dragnea şi când era vicepremier al României coordona în acest mod comitetele naţionale pentru situaţii de urgenţă, eu fiind un prefect la început de mandat.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri