Ce spune ministrul Muncii despre contractele firmelor sale cu primăria condusă de Darius Vâlcov

Data publicării:
dragos pislaru-1

O firmă în care Dragoș Pîslaru a fost acționar până de curând ar fi furnizat Primăriei Slatina, în urma unei licitații, servicii în valoare totală de patru milioane de euro în domeniul consultanţei managementului.

„Licitațiile sunt într-un sistem care se numește SEAP. Noi am avut peste 100 de contracte, cu zeci de primării, am fost cea mai bipartizană firmă existentă, s-a lucrat cu oricine”, a declarat ministrul la Digi24.

Întrebat dacă a dat sau i s-a cerut șpagă pentru un contract cu statul român, ministrul muncii a spus că „nu se pune problema. Pe acea vreme, eram membri cu firma în AMCOR, eram un standard de etică, eram într-un club select de câteva firme cu capital autohton, care încercam să concurăm cu firmele străine pe această parte legată de asistență pentru instituțiile publice. Oricine s-ar uita în acea activitate nu ar avea nimic de reproșat”, a completat ministrul Dragoș Pîslaru.

Urmăriți AICI interviul integral acordat de ministrul muncii în emisiunea „În fața ta”, realizată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri