Controversă. Un polițist înjurat și agresat amenință cu pistolul

Data publicării:
politist agresat

Este anchetă la Poliţia din Tulcea, după ce un poliţist încătuşează un bărbat, iar apoi îl târăşte spre maşină. Omul ar fi fost băut şi nu era în stare să se ţină pe picioare, iar martorii la eveniment spun că bărbatul ar fi fost bătut de agent. În imaginile filmate de cei prezenţi se vede cum omul legii este înjurat şi chiar lovit de fratele celui încătuşat, moment în care scoate pistolul. 

Faptele s-au petrecut la Niculiţel. Imaginile - cu impact emoțional - au devenit virale pe rețele de socializare, unde s-au format două tabere: pro și contra modului în care a acționat polițistul.

După ce a imobilizat șoferul care aparent a parcat pe trecerea de pietoni, polițistul a fost huiduit, apostrofat, chiar înjurat de mulțimea adunată în jur pe motiv că ar fi făcut exces de zel. În imagini se vede clar cum apare un bărbat care îl lovește pe polițist. Este chiar fratele celui care a fost încătușat inițial de omul legii. Polițistul a îndreptat imediat pistolul către acel bărbat, dar în cele din urmă a folosit împotriva lui doar spray-ul paralizant. Șoferul a fost dus la secție, la fel și fratele său, care acum este acuzat de ultraj și este reținut de polițiștii tulceni.

Corpul de control al Ministerului de Interne a fost trimis să verifice modul de organizare din Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
shutterstock_795696625
Pasageri blocaţi în ger din cauza avionului lui Putin
ger
Exces de zel pe ger. Angajații primăriei au pornit sistemul de irigare a spațiului verde
Partenerii noștri