Copil rănit la un meci de baschet. Dublă anchetă la Sala Polivalentă de la Cluj  

Data publicării:
sala cluj-1

Băiatul de 9 ani a intrat în sala în momentul în care meciul de baschet era deja început. Nefiind atent pe unde calcă a căzut în gol aproape 4 metri prin acest spaţiu de aproximativ 30 de cm. Este singurul loc din sala Polivalentă unde se crează această distanţă pentru că aici avem montată o tribună retractabilă”, relatează Bianca Şomlea, reporter Digi24.

„Cum vi se pare? E o distanţă destul de mare. Destul de mare pentru un copil, chiar şi pentru un adult mai subţire. Ce să vă spun. E tragic ce s-a întâmplat. Încă sunt în stare de şoc”, spune o femeie.

„A venit un grup de vreo 20 de copii şi printre ei acesta efectiv s-a scurs”, adaugă altă femeie.

Martorii incidentului au sunat imediat la 112, iar după ce copilul a primit primul ajutor, a fost dus la Spitalul de Pediatrie din oraş.

Prezenta o leziune traumatică, o fractură la nivelul antebraţului stâng. Suferise şi un traumatism cranio-cerebral închis. Iniţial, s-a crezut că este o formă neurologică mai severă, dar examinarea tomograf computerizată şi examenul neurochirurgical au exclus un hematom subdural”, spune Călin Lazăr, doctor.

Sala Polivalentă a fost inaugurată în octombrie 2014 şi reprezintă o investiţie a primăriei Cluj-Napoca în valoare de 70 de milioane de lei. E administrată de o firmă al cărei acţionar majoritar e tot municipalitatea.  

CITIŢI ŞI : 

Cazul Sălii Polivalente de la Cluj. Părinții copilului care a căzut vor să-i dea în judecată pe vinovați

Copil rănit în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. A căzut în gol de la 4 metri înălțime

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri