Crimă din gelozie într-un coafor din Dâmbovița. Un subofițer MApN și-a ucis iubita în vârstă de 25 de ani

Data actualizării: Data publicării:
ancheta politie, banda nu treceti_INQUAM_PHOTOS_George_Calin
Foto: InquamPhotos/George Călin

Crimă comisă de un militar în localitatea Titu, județul Dâmboviţa. O femeie de 25 de ani a fost înjunghiată mortal de iubitul ei, un tânăr de 35 de ani, subofiţer MApN. Cazul a fost preluat de către Parchetul Militar.

Surse judicare au declarat pentru News.ro că un bărbat în vârstă de 35 de ani, miliar angajat la o unitate din judeţul Dâmboviţa, şi-a urmârit, marţi după-amiază concubina până la un coafor din localitatea Titu, a intrat după ea şi a înjunghiat-o. 

Femeia, în vârstă de 25 de ani, a fost transportată la spital, dar nu a putut fi salvată şi medicii au declarat decesul.  

Bărbatul, originar din localitatea Lunguleţu, trăia de mai mult timp cu tânăra în concubinaj, cei doi având împreună un copil minor.

Sursele citate au precizat că recent între cei doi au apărut neînţelegeri. 

După comiterea faptei militarul s-a predat la Poliţie, la ora transmiterii acestei ştiri fiind audiat. Deocamdată, faţă de bărbat nu s-a dispus nicio măsură, efectuându-se cercetarea la faţa locului. 

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar care a deschis pe numele bărbatului un dosar penal pentru infracţiunea de omor. 

Surse: Digi24, Agerpres, News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri