Crimă urmată de sinucidere, pentru o bucată de pământ

Data publicării:
injunghiar pamant

Moarte de om pentru o palmă de pământ. Doi vecini din Bucureşti s-au certat din cauza unei bucăţi de teren moştenite de la părinţi, pe care unul dintre ei ridicase un gard. Iute la mânie, un bărbat şi-a lovit cu cuţitul rivalul, iar când şi-a dat seama ce a făcut, şi-a luat şi el zilele.

„Numai că l-au găsit foarte târziu, foarte târziu! Nu l-a văzut nimeni și a trecut ceva timp până l-au găsit”, spune un martor.

După ce a fost înjunghiat pe stradă în cartierul Bucureştii Noi, victima, un bărbat de 63 de ani, a încercat să ajungă acasă să ceară ajutor.

După ce a fost înjunghiat, bărbatul a reușit să intre în curte, dar nu a mai ajuns până în casă. La un metru distanță de gard s-a prăbușit. Acolo l-au găsit medicii”, relatează Cristian Popa, jurnalist Digi24.

Doctorii l-au resuscitat aproape o oră, dar nu au putut să îl mai readucă la viaţă. Rudele celor doi vecini care se certaseră pentru pământ au venit într-un suflet când au auzit nenorocirea. Ştiau că scandalul dura de 40 de ani şi se transmisese din tată în fiu, dar sperau că la bătrâneţe cei doi vor face pace.

Au mai avut conflicte și certuri. Râca cu vecinul este de ani de zile, de când trăia și taică-su. Cu el a început prima dată și apoi a continuat pe generații”, spune soția bărbatului înjunghiat.

Dubla tragedie de astăzi i-a convins pe moştenitorii bărbaţilor care au murit pentru o palmă de pământ să abandoneze definitiv disputa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri