Crime oribile în Satu Mare. Două femei ar fi fost omorâte de doi vânzători de plăpumi

Data actualizării: Data publicării:
politia satu mare

Două femei dintr-o comună din Satu Mare au fost găsite moarte în locuința uneia dintre ele. Principalii suspecți ar fi doi bărbați din Ungaria, care vindeau plăpumi. Aceștia au fost prinși de polițiști.

Cele două femei de 53, respectiv 65 de ani, erau vecine și credeau că vor face un târg bun dacă vor cumpăra plăpumi de la bărbații care le-au bătut la poartă.

Dintre dânsele, cea mai tânără era sora mea și erau ca două surori, se înțelegeau foarte bine. Și a încercat să vină să îi aducă și la vecină o plapumă ca ea și-a luat 3 bucăți. Și nu știm ce s-a mai întâmplat. (Cine erau persoanele alea?) Ziceau că erau de la Debrecen”, spune fratele uneia dintre victime.

Au venit cu plăpumi de vândut. Și soția a venit cu dânșii la vecina să-i arate dacă nu vrea să cumpere și nu s-a mai întors acasă. Au venit la mine ca să le dau bani că au zis că plapuma a rămas la ele în casă. Am încercat să intru în casă, erau încuiate toate ușile”, spune soțul uneia dintre victime.

Cumnatul uneia dintre victime le-a găsit pe cele două femeie întinse pe jos, acoperite cu o plapumă și a sunat imediat la 112. Cele două corpuri urmează să fie supuse unor autopsii, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

„Au fost 2 femei deosebite, erau vecine, erau femei de omenie și nu știu cum s-a întâmplat o crimă atât de oribilă”, spune Traian Ciurdaș, primarul comunei Bârsău.

Vânzătorii ambulanți au fost prinși de polițiști nu departe de locul crimei și au fost duși la audieri.

Editor web: C.T.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri