Digi FM vă așteaptă la Apus Acustic

Data publicării:
digifm acustic

Colegii de la Digi FM pregătesc două concerte la apus de soare pe 25 iulie şi 1 august. Organizatorii promit o experienţă inedită, cu artişti autohtoni. Concertele încep la ora 20:00 în Mall Promenada din Capitală, iar intrarea este liberă.

Vara asta, artiştii dedică serile de miercuri apusului de soare la Digi Fm Apus Acustic.

Bogdan Miu, realizator Digi FM: Ideea e să plecăm cu o stare de week-end în mijlocul săptămânii, pentru că asta se va întâmpla. E miercuri seară, îi ajutăm pe oameni să vină relaxaţi Dacă nu sunt relaxaţi, îi relaxăm noi şi invitaţii noştri.

Miercuri, pe 25 iulie, vor concerta Irina Rimes, Antonia, The Motans, Nicoleta Nucă, Mark Stam şi Dara!

Mark Stam, artist: La ce să se aştepte lumea? La multă muzică bună, multă dispoziţie, colaborarea şi anume colaborarea între spectatori şi artişti pentru că asta contează foarte mult. Să vă încăziţi corzile vocale, pentru că o să cântăm cu toţii. Mult, mult o să cântăm.

O săptămână mai târziu, pe 1 august, urcă pe scenă Smiley, Feli, Sore, Ana Munteanu, Serendinschi, Amir, Valeria Stoica şi Jean Gavril.

Cătălin Striblea, realizator Digi FM: O să fie un pic altfel faţă de lucrurile cu care sunteţi obişnuiţi şi concertul o să sune altfel. O să vedeţi că oamenii ăştia ştiu realmente să cânte. Şi sperăm să şi socializaţi cât mai mult, să vă întâlniţi artiştii preferaţi, să staţi de vorbă cu ei, într-un cadru extraordinar.

Spectacolele vor începe la ora 20:00 în Mall Promenada din Capitală, iar intrarea este liberă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri