DIGIMATINAL | Maratonistul Andrei Gligor s-a întors acasă

Data publicării:
vlcsnap-2016-04-20-07h03m05s497

Andrei Gligor recunoaşte că Maratonul din Sahara a reprezintat în primul rând o luptă cu el.

“Este o luptă cu propriile limite si este despre curaj. Munţi întregi de trecut, diferenţă mare de nivel, căldură, desidratare, am ramăs de vreo două, trei ori fără apă până la următorul checkpoint. Cred că ediţia asta a fost pentru prima oară când puţin a mai lipsit să nu zic la revedere. “, susţine maratonistul.

Andrei s-a alăturat unei cauze dragi lui, şi anume Pădurea Copiilor, ONG-ul care şi-a propus să planteze câte un copac pentru fiecare nou-născut şi a alergat prin deşert motivat de dorinţa ca fetiţa lui de trei luni să respire un aer mai curat.

„Pădurea Copiilor este un program de inpădurire destinat readucerii la viaţă a terenurilor agricole degradate din sudul ţării.”, a declarat Teodora Pălărie, coordonator Pădurea Copiilor.

“Cu siguranţă participarea mea n-a fost acolo doar pentru mine personal, ci practic mi-am dorit ca parte a campaniei „Aleg să împăduresc" să trag un semnal de alarmă privind despăduririle din sudul României.”, a mai declarat Andrei Gligor.

Pentru aceeaşi campanie, „Aleg să împăduresc", au alergat la maratonul de la Polul Nord românii Andrei Roşu şi Vlad Tănase.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri