Dublă crimă în București. Polițiștii au reținut doi suspecți

Data actualizării: Data publicării:
politie depozit constructii

Doi bărbați care au fost găsiți morți, luni, la o firmă din Bulevardul Timișoara din Capitală ar fi fost uciși. Aveau 52 şi respectiv 65 de ani și au fost găsiţi fără suflare chiar la firma de materiale de construcţii la care lucrau ca paznici. Marți, doi suspecți au fost prezentați la judecător cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ACTUALIZARE. Doi suspecți, care sunt frați, au fost reţinuţi azi-noapte de poliţişti, după ce şi-ar fi omorât cel puţin doi colegi. Atât suspecţii, cât şi victimele erau angajaţi ai unei firme de pază din Bucureşti.  În ancheta deschisă după găsirea cadavrelor de la firma din Bulevardul Timișoara, poliţiştii de la Omoruri îi suspectează pe doi colegi ai paznicilor ucişi. Mai mult, au găsit legături între aceştia şi o altă crimă care a avut loc, în urmă cu un an, în acelaşi loc. Şi atunci, victima ar fi fost tot un paznic.

Cei doi suspecţi au fost reţinţi şi sunt acuzaţi de trei fapte de omor. Ei vor ajunge marți în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi care va decide dacă vor fi arestaţi preventiv.

Cei doi bărbaţi au fost văzuţi ultima dată duminică seară, când au intrat în tura de noapte, iar dimineaţă, colegii i-au găsit morţi într-o hală dezafectată a firmei.

Fiica uneia dintre victime susţine că în urmă cu un an, un alt paznic ar fi murit în acelaşi loc, în condiţii necunoscute.

Luni seara, poliţiştii au reţinut un suspect în acest caz. Nu e singurul bănuit ca fiind responsabil de dubla crimă. Un al doilea bărbat ar urma să ajungă şi el în spatele gratiilor, pentru cel puţin 24 de ore.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri