EXCLUSIV. Noi imagini cu maşina lui Dan Condrea, la ieşirea din Crevedia

Data publicării:
masina condrea imagini captura

Ora 18 si 16 minute. Ieşirea din Crevedia spre Buftea. Camerele de supraveghere din zonă înregistrează o maşină similară celei conduse de Dan Condrea în ziua accidentului.

„Imaginile surprinse de camera de supraveghere arată destul de clar sensul de mers al maşinii. Este vorba despre direcţia Ploieşti spre Buftea”, transmite corespondentul Digi24.

Autoturismul surprins de camere are aceeaşi culoare şi acelaşi model cu cel condus de patronul Hexi Pharma. Distanţa de la care maşina este filmată nu permite însă identificarea numărului de înmatriculare.

Maşina iese din Crevedia şi intră în Buftea cu nici 30 de minute înainte de primul apel dat la 112. Este chiar timpul de care ar fi avut nevoie Dan Condrea pentru a parcurge distanţa până la locul accidentului.

„O primă rută, de altfel şi cea mai directă, din localitatea Buftea până în zona Corbeanca-Tamaş, unde a avut loc accidentul, se desprinde chiar din mijlocul localităţii, de aici şi până în zona Tamş mai sunt aproximativ 5-6 kilometri”, transmite corespondentul Digi24.

Traseul ar exclude complet varianta conform căreia Dan Condrea s-a îndreptat dinspre Mogoşoaia spre Buftea. Patronul Hexi Pharma s-a întors din Ploieşti pe ruta alternativă, DN1A, şi nu pe cea cea clasică, DN1. Ar putea fi şi explicaţia pentru care maşina lui Dan Condrea nu apare pe camerele de supraveghere din Corbeanca.

Citiţi şi:

INTERVIU. Era filat Dan Condrea? Răspunsul procurorului general

Scandalul Hexi Pharma | Directorul știa de diluarea dezinfectanților. Rețeta, impusă de Dan Condrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri