Fetiță de 9 ani, dispărută de două zile

Data actualizării: Data publicării:
fetita disparuta

Desfăşurare de forţe în județul Galaţi, în localitatea Scânteieşti, după ce o fetiţă de 9 ani a dispărut. Zeci de jandarmi, poliţişti şi voluntari o caută pe copilă. Părinţii spun că lipseşte de două zile. Ultima oară, tatăl a văzut-o în curte la joacă, joi seara, când a plecat la serviciu.

Poliţiştii au fost sesizaţi vineri de un bărbat, Nicu Constandache, cu privire la faptul că joi seara, în jurul orei 20.00, fiica sa, Ana Maria Constandache, în vârstă de 9 ani, din comuna Scânteieşti, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit, potrivit unui comunicat al IPJ Galaţi.

Fata dispărută are 1.10 -1.20  m înălţime, tenul deschis, faţa ovală, părul blond, tuns la nivelul umerilor şi ochii albaştri. La data dispariţiei, copila purta o rochiţă de culoare albă şi un halat roz. 

Poliția și jandarmii merg din poartă în poată în localitate și întreabă de fetiță și caută și în pădurea din apropiere de Scânteiești.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă,112, sau la 116.000, numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri