Filmul accidentului mortal produs de fiul minor al unor judecători craioveni. Familia a fost luată prin surprindere

Data publicării:
accident minor

Cumplit accident la Craiova produs de un minor, fiu de judecători, care s-a urcat băut la volan. O tânără de 18 ani, care era pasageră în mașină, a murit. Alte trei persoane au fost rănite uşor în accident.

Băiatul de 16 ani a aşteptat seara trecută până a rămas singur acasă ca să poată lua maşina părinţilor, ambii magistraţi: mama la Tribunal, tatăl la Peniteciar. Şi-a chemat trei prieteni, o fată şi doi băieţi şi au pornit într-o aventură nocturnă. Şi-au făcut curaj înainte cu multă băutură. O sticlă de whiskey au luat o cu ei pe drum.

Într-o curbă, şoferul a pierdut controlul volanului, a smuls din rădăcini câşiva copaci aflaţi pe marginea carosabilului şi s-a răsturnat. În urma impactului fata de 18 ani a murit pe loc.

Fata n-a avut nicio şansă, mai ales că nu purta centură. Şoferul şi ceilaţi doi pasageri au scăpat cu răni uşoare.

Alin Demetrian, manager la Spitalul de Urgență Craiova: „Din fericire, la niciunul nu este angajat prognosticul vital, adică vor scăpa cu leziunile şi cicatricile aferente. Doi dintre ei sunt internaţi în Clinica de Neurochirurgie, iar al treilea se află în monitor”.

Familia băiatului teribilist a aflat de la poliţie ce s-a întâmplat.

Bunica şoferului: „Când am plecat de acasă l-am rugat să meargă cu noi şi a plecat în spate. Nu ştim, a mers pe jos. Noi tot mereu i-am zis să nu facă nicio....”

Adolescentul avea o alcoolemie de 0,59 grame per litru.

Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj: „În această cauză a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis de conducere.”

Nu este primul copil de magistrat care are probleme cu legea în Craiova. Iustin Covei, fiu de judecator si nepot de procuror, a ajuns după gratii pentru violenţe, dar si pentru fraude cu cardul. Fratii Răducănoiu, copiii fostului prefect de Dolj, au intrat in vizorul oamenilor legii după ce au bătut un poliţist care a încercat să îi legitimize.

La fel de cunoscut este si Andrei Lazar, tot fiu de magistrat, arestat pentru tentativă de omor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri