FOTO,VIDEO | Bărbat prins sub tramvai după ce a căzut pe șine. Circulaţia este blocată

Data actualizării: Data publicării:
tramvai2

Circulaţia tramvaielor liniei 21 este blocată pe ambele sensuri, în zona Obor, miercuri după-amiază, după ce unui bărbat i s-a făcut rău şi a căzut pe şinele de tramvai. Conform reprezentanţilor ISU, echipajele medicale aflate la faţa locului fac manevre de resuscitare a bărbatului, găsit în stare foarte gravă.

Conform purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu, victima este un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, căruia i s-a făcut rău şi a căzut în faţa tramvaiului, la Pasajul Obor.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov spun că bărbatul a fost prins sub tramvai, fiind scos de către echipajele de pompieri, iar la această oră se încearcă resuscitarea acestuia.

În prezent, circulaţia tramvaielor liniei 21 este blocată pe ambele sensuri, iar la faţa locului se află echipaje de poliţişti care dirijează traficul.

Ovidiu Munteanu, purtător de cuvânt, Brigada Rutieră: Se pare că pietonului i s-a făcut rău și a căzut în fața tramvaiului. Polițiștii sunt la fata locului. Traficul e blocat în ambele sensuri și urmează să stabilească cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs aceste eveniment. Din primele estimări se pare că bărbatul e rănit grav, urmează ca cei de la ambulanță să se pronunțe. Se efectuează cercetari la fața locului, iar șoferii care intenționează să se deplaseze în zonă, să încerce să evite locul. Polițiștii deviază traficul, nu se circulă absolut deloc pe ambele sensuri pe linia de tramvai.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri