FOTO VIDEO Grav accident provocat de un şofer inconştient. Martor: "S-a întâmplat un măcel, erau grămadă pe aici"

Data publicării:
Accident Telesti 240918 (3)

A fost declanşat planul roşu de intervenţie, după un accident rutier grav, produs în Gorj. 11 oameni au fost răniţi, dintre care trei grav, după ce un maşina unui şofer care nu s-a asigurat înainte să intre în intersecţie a lovit două autoturisme. Zece ambulanţe şi maşini de descarcerare au intervenit la faţa locului pentru a-i ajuta pe oamenii răniţi în urma impactului.

Accident Telesti 240918 (9)
Accident Telesti 240918 (9)

„Venea grăbit, a ieşit în faţa astora. S-a întâmplat un măcel. Plini de sânge, i-au luat salvările, erau grămadă pe aici”, povesteşte un bărbat.

Şoferul grăbit al unei Dacii Doker nu a aşteptat la STOP, la ieşirea de pe un drum comunal şi a intrat în drumul naţional fără să se asigure. A fost momentul în care a lovit două maşini care circulau regulamentar. Mai mulţi oameni au fost martorii impactului violent.

Doi dintre martori s-au speriat atât de tare încât au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj: „A fost activat planul roşu de intervenţie. În urma impactului, au rezultat 11 victime cu vârste cuprinse între 23 şi 56 de ani. Una dintre victime era încarcerată, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă intervenind pentru descarcerarea acesteia”.

„E şi un portofel acolo, al cuiva.

Ăsta e. Şi sună în el ceva” - dialog între doi poliţişti prezenţi la faţa locului.

În spital au rămas internaţi zece răniţi. Unul dintre şoferi este la Terapie Intensivă.

Costinel Popescu - directorul medical al Spitalului Judeţean Târgu Jiu: „Toţi cei zece sunt stabili din punct de vedere hemodinamic, respirator. Cinci dintre ei au fost cu nişte politraumatisme mai grave”.

Pentru că în zonă au mai avut loc accidente grave, autorităţile iau în calcul să monteze limitatoare de viteză, la 25 de metri distanţă de intersecţia cu drumul naţional.

Ion Mischie - primarul localităţii Teleşti: „În intersecţia asta, dintre Drumul Naţional 67 şi DC 65 sunt semnele de circulaţie corespunzătoare, stop, cedează trecerea, dar dacă unii vin cu viteză foarte mare şi nu respectă semnele de circulaţie...”

Niciunul dintre şoferi nu consumase alcool.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri