VIDEO. Hala Obor din Capitală, evacuată în urma unui incendiu

Data actualizării: Data publicării:
incendiu hala obor (1)

Un incendiu a izbucnit, miercuri, într-un spaţiu comercial din zona Halei Obor din Capitală, fiind afectată o suprafaţă de 50 de metri pătraţi. Pompierii de la ISU Bucureşti au evacuat Hala Obor până la finalizarea intervenţiei, informează News.ro.

incendiu hala obor (1)
Foto: DigiVOX

Primele echipaje de pompieri care au sosit în urma sesizării la 112 au constatat că incendiul a cuprins un spaţiu comercial de aproximativ 50 de metri pătraţi. 

La ora transmiterii acestei ştiri, acţionează 12 autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoscară de pompieri şi o autospecială pentru descarcerare, toate de la ISU Bucureşti-Ilfov.

Pompierii lucrează la decopertarea acoperişului afectat de incendiu şi caută focare ascunse, potrivit locotenentului Adrian Marin, ofiţer de presă al ISU Bucureşti - Ilfov.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi la secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi contacta şi telefonic sau ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri