„Hulk” de Arad. De ce ar fi distrus brusc un bărbat cu maceta șapte mașini

Data actualizării: Data publicării:
masini distruse

Scene de o violenţă ieşită din comun au avut loc pe o stradă din centrul Aradului. Un bărbat înarmat cu o macetă a distrus 7 maşini, parcate pe marginea drumului. A fost nevoie de intervenţia trupelor speciale ale poliției ca să fie oprit. Cei care îl cunosc pe tânăr cred că un ordin de interdicţie care intră în vigoare marți, şi care îi interzice să se apropie de fosta iubită, l-a facut să-şi iasă din fire.

Ora 4,30 dimineața. Un zgomot asurzitor trezeşte toţi locatarii unui bloc din centrul oraşului. Un vecin a aruncat cu două gantere, în parbrizul unui autoturism, parcat în apropiere. Imediat cineva a sunat la 112 ca să ceară ajutor, iar atunci când bărbatul a văzut echipajul de poliţie a sărit de la balcon, înarmat cu o macetă. Oamenii legii au cerut imediat întăriri.

La sosirea echipajelor la fața locului, bărbatul s-a aruncat de pe geamul apartamentului de la etajul 1 având în mână o macetă, la fața locului a fost solicitată intervenția luptătorilor SAS care l-au imobilizat pe bărbat, acesta fiind condus la spitalul de psihiatrie pentru investigații medicale”, spune Inspector Adina Aconstantinesei, purtător de cuvant IPJ Arad.

Până când au ajuns trupele speciale ale poliţiei, la faţa locului, bărbatul a distrus cu maceta 7 autoturisme, printre care şi propria maşină.

Iată ce spun vecinii:

„A avut o macetă cu care a spart toate mașinile, erau aici vreo 6-7 mașini”.

„Ori beat ori grozăvie.”

„De peste 20 de ani stăm, dar așa ceva n-a fost încă.”

„Trebuie să-ți pierzi mințile, numai atât pot să zic, dacă esti rațional și te gândești.”

Trupele speciale ale poliției din Arad au reuşit să-l imobilizeze şi să-l încatuşeze pe agresor. Oamenii legii l-au urcat într-o maşină şi l-au dus la un control psihiatric. Tânărul a mai avut probleme de comportament, iar actele de violenţă repetate au făcut-o pe fosta sa iubită, cu care are şi un copil, să ceară ordin de restricţie.

Eu aseară i-am spus să se potolească și să nu mai facă minuni, că o să-i pară rău după aia, nu m-a ascultat și s-a ajuns la ce s-a ajuns, noi știam că are niște probleme de comportament, dar în ultimul timp n-a mai avut”, spune tatăl bărbatului.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere. În funcţie de rezultatul controlului psihiatric se va stabili ce măsuri vor fi luate împotriva acestuia.

Editor web: C.T.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri