Încă un element care adânceşte misterul morţii lui Dan Condrea. Răspunsul Poliţiei Locale, pentru Digi24

Data publicării:
MASINA condrea 3

Imaginea de ansamblu a cartierului în care locuia Dan Condrea arată că acesta este deliminat pe de o parte de Strada Nadeş, pe de altă parte de Şoseaua Bucureşti-Târgovişte. Casa patronului Hexi este situată în apropiere de ieşirea spre Naidăş, casa fostei sale soţii, de unde trebuia să îşi ia, în jur de ora 18, copilul din prima căsătorie. Când a plecat de acasă, i-a spus partenerei de viaţă că merge la Ploieşti, apoi trece să îşi ia fetiţa.

Aici, la o distanţă de doar 50 de metri de ieşirea din cartierul rezidenţial, este amplasată o cameră de luat vedere.

Reporterii Digi24 au vizionat imaginile surprinse duminică seara, între 16.00 şi 18.00, iar autoturismul condus de Dan Condrea nu apare în imagini. Asta deşi paznicii complexului rezidenţial au spus că aceasta este ieşirea folosită de omul de afaceri duminică seara.

Discuţia din data de 23 mai, dintre reporterii Digi24 şi un paznic al complexului:

„La ce oră?

La cinci cică a plecat.

Maşina aia aţi mai văzut-o? E un Opel, e argintiu, mic.

Mi-a zis colegul că nu prea umblă cu maşina aia, numai cu jeep-uri

Cum v-aţi dat seama că era supărat? Era nervos?

Avea o faţă aşa, de robot”.

Directorul general al Hexi Pharma, Flori Dinu, care a dat primele declaraţii în acest caz, astăzi explicaţii cu privire la tot scandalul, a dezvăluit şi de ce Dan Condrea folosea maşina implicată în accident.

Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma: „Maşina cu care domnul Condrea a avut accidentul respectiv o folosea de mai bine de două săptămâni pentru că din momentul în care domnia sa a apărut în presă cu acel Porsche a refuzat să o mai folosească. A avut următoarele zile o altă maşină, nu mai ştiu exact ce maşină, dar în ultimele două săptămâni înainte de accident a folosit acea maşină a tatălui său. Mi-a motivat chiar că este hidramată şi că îi place să conducă hidramată”.

Ieri luam în calcul o variantă ocolitoare prin care Dan Condrea să fi ajung la locul faptei. Vă vorbeam despre strada Aviaţiei, din Buftea. Acolo sunt camere ale Poliţiei Locale. Instituţia ne-a răspuns astăzi solicitării transmise ieri, iar acest răspuns arată clar - în orele dinaintea accidentului, nicio maşină similară cu cea implicată în accident nu a trecut prin raza acelei camere.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri