Incendiu la Bamboo. Viceprimar: Nu cred că a avut vreodată toate actele în regulă!

Data publicării:
Dan-Cristian-Popescu.2.

Viceprimarul Sectorului 2, liberalul Dan Cristian Popescu, a declarat la Digi24 că clubul Bamboo nu avea toate autorizațiile necesare funcționării. Mai mult, viceprimarul spune că este o situație care s-a perpetuat de-a lungul anilor, cu complicitatea fostei conduceri a Primăriei Sectorului 2.

În schimb, avocatul clubului Bamboo susţine că patronii localului urmează să meargă la poliţie să dea declaraţii, dar afirmă că toate normele de siguranţă în vigoare erau respectate.  

Viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, susține că clubul nu avea autorizația de funcționare, pentru că nu avea recepționată autorizațoia de construire.

„Au fost amendați anul trecut pe acest motiv și urma să fie amendați din nou, pentru același motiv, și urma să li se suspende activitatea. Problema e că suspendarea este scriptică. Primăria nu are competența să continue demersurile”, a declarat la Digi24 Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2.

Primăria Sectorului 2 făcea tot felul de acțiuni acolo și probabil aveau niște relații. Nu vreau să acuz pe nimeni. Dar nu cred că a avut vreodată toate actele în regulă”, a declarat viceprimarul la Digi24.

Afirmațiile viceprimarului sunt contrazise, însă, de Dumitru Bădrăgan, avocatul clubului Bamboo. El susține că clubul nu a fost amendat și că avea documentele necesare pentru autorizare. „Nu există suspiciuni cu privire la lipsa unui document”, a declarat avocatul. „Toate lucrările sunt întocmite conform prevederilor legale, a normativelor cerute, în proporție de sută la sută”, au dat asigurări avocații.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri