Incident în București: 11 polițiști pentru reținerea unei femei care a refuzat să se identifice

Data publicării:
incident

Imaginile au fost filmate de un martor al evenimentului petrecut săptămâna trecută. Femeia trecuse pe roşu la semafor iar agentul prezent în intersecţie i-a cerut actele pentru a-i scrie amenda. Ea a refuzat să îi dea actele şi nici nu i-a dat vreo informaţie despre identitatea sa.

A încercat să plece, susţin poliţiştii, care îşi motivează astfel decizia de a o imobiliza pentru a o conduce la secţia de poliţie pentru identificare.

Acolo, în piaţa Unirii, se strânseseră între timp cateva zeci de persoane care îi luau apărarea femeii şi le cereau poliţiştilor, care îşi chemaseră şi ei colegii în ajutor, să o elibereze.

- Las-o, domnule, că o omorâţi!

- Criminalilor!

- Stă ţara asta în femeia aia?

- Criminalilor!

- Filmaţi-i domnule, uitaţi-vă ce face!

- Ce a făcut femeia? Că n-a făcut nimic. A trecut pe roşu.

- Căutaţi-i pe ăştia, puneţi cătuşele femeii ăleia?

- Criminalilor! Ajutor!


Imaginile ne-au fost trimise pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Dacă şi dumneavoastră aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, ne puteti trimite oricând fotografii sau filmuleţe la acest număr sau pe secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe conturile de Facebook și Twitter. Vă rugăm doar să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri