Macara prăbușită în București. Martor care a ajutat la scoaterea victimelor din mașină: Am văzut cum macaraua se înclină și cade

Data actualizării: Data publicării:
macara prabusit crop bun

Un bărbat care locuiește în zona unde s-a prăbușit un braț al macaralei povestește că a ajutat la scoaterea victimelor din mașina lovită din plin de macara. El spune că un utilaj puternic din zonă a fost norocul victimelor pentru că a atenutat căderea brațului macaralei.

Martorul spune că tocmai parcase mașina și după ce s-a îndepărtat de ea, a văzut cum brațul macaralei se înclină și l-a văzut cum cade. Atunci a constatat că brațul macaralei a căzut pe un autoturism.

„Erau doi copii în spate, erau mai tineri și el (șoferul n.r) prins acolo rău de tot.

Bănuiesc că s-a lucrat la fundație și s-a astupat si probabil că macarau a venit din spate în față și, în față, terenul a fost mai moale si s-a lăsat.

Eu locuiesc aici de 2 luni. Ei lucrau și astăzi și mâine, și sâmbăta, duminica, și noaptea.

După ce am auzit zgomotul puternic, am scos-o pe soția dânsului, cu ajutorul încă unui băiat, și i-am scos pe doi puști, care nu au avut absolut nimic. Au avut norocul incredibil cu un utilaj mare. Dacă nu era stâpul ală, greutatea ei tăia mașina în două și era și mașina mea în fața, care a ținut macaraua”, poveste martorul.

O macara s-a prăbușit, sâmbătă dimineață, în București, peste o mașină aflată în mers. Autoturismul a fost grav avariat și patru persoane au fost rănite. Șoferul era semi-conștient.

Echipajele de descarcerare au fost nevoite să taie mașina pentru a scoate șoferul încarcerat în mașină. După 20 de minute, salvatorii au reușit să scoată victima și aceasta a fost transportată la spital.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri