Maşina lui Dan Condrea a fost identificată în imaginile camerelor de supraveghere

Data publicării:
ACCIDENT PATRON HEXI FARMA 17 220516-1

„Sunt camere care sar 20, 30 de secunde, 40 de secunde. Camera nu a filmat momentul ăla. E de ajuns să se piardă 10, 20 de secunde chiar când ţi-a trecut maşina. Şi dumneavoastră aţi făcut ce facem şi noi. Dacă dumneavoastră nu aţi găsit, ce să mai... Numai o cameră să o vizionez opt ore însemnă o zi de muncă. Au trecut trei zile. Trei zile, opt ore ori trei însemnă 24 de ore, adică trei camere”, spune un poliţist într-o discuţie cu reporterul Digi24.

Ofiţerii au verficat imaginile de pe camerele de supraveghere de la un hotel situat la ieşire din localitatea Buftea.

„Operaţiunea de căutare a imaginilor de pe camerele de supraveghere este cu siguranţa una imposibilă şi pentru poliştişti. La câteva zile de la producerea tragediei, poliţiştii au verficat camerele de pe traseu, însă, spun ei, fără succes chiar dacă în această locaţie ar trebui să aibă cele mai multe şanse având în vedere că se află la doar câteva sute de metri distanţă de locul tragediei”, transmite corespondentul Digi24.

Reporterii Digi24 au studiat imaginile de pe camerele de supraveghere situate în oase puncte cheie aflate în zona reşedinţei lui Dan Condrea, dar şi în apropierea locului în care a avut loc accidentul. Paznicii de la complexul rezidenţial au declarat ca în ziua accidentului patronul Hexi Pharma a plecat de acasa în jurul orei 17. Camera de supraveghere situată la 50 de metri de ieşirea din complexul rezidenţial nu a susprins momentul plecării. Cert este că Dan Condrea a plecat duminică la Ploieşti. Acesta a avut la dispoziţie mai multe variante de traseu pentru a ajunge la destinaţie. Ar fi putut să mergă spre Mogoşoaia, dar nici camerele din această zonă nu surprins maşina pe care acesta o folosea. Acceaşi situaţie s-a regăsit la Buftea, la ieşire din Corbeanca, dar şi la intrare în Corbeanca, în zona DN1. Au fost verificate şi camerele de supraveghere de pe DN1A, un drum care face legătura dintre şi Mogoşoaia şi Ploieşti. Anchetatorii susţin printr-un comunicat de presă că au reuşit să reconstituie parţial traseul din acea zi. Maşina lui Dan Condrea a fost surprinsă pe o camere de supraveghere stradală la mare distanţă însă de locul accidentului. 

Comunicatul Parchetului General:

„În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind accidentul rutier produs la data de 22 mai 2016, soldat cu decesul conducătorului auto, procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au reconstituit, parţial, traseul dinaintea producerii accidentului de circulaţie, inclusiv prin valorificarea unor înregistrări video surprinse de camerele de supraveghere stradală.

Totodată, s-a dispus în cauză efectuarea unor analize ADN şi au fost audiaţi o serie de martori.”

Citiţi şi:

Încă un element care adânceşte misterul morţii lui Dan Condrea. Răspunsul Poliţiei Locale, pentru Digi24

O nouă declaraţie care adânceşte misterul accidentului lui Dan Condrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri