Defecțiune la un metrou care mergea spre Pipera. Peroane pline de pasageri la Piața Victoriei

Data actualizării: Data publicării:
aglomeratie Piata Victoriei sursa Adrian Ion 2 260319

Blocaj marți dimineaţă, la ora de vârf, în staţia de metrou Piaţa Victoriei. Peroanele s-au umplut până la refuz, ne sesizează telespectatorii Digi24. Problemele au apărut după ce un tren care trebuia să plece în direcţia Pipera s-a stricat şi a rămas blocat.

Călătorii au fost rugaţi să coboare, în condiţiile în care erau deja foarte mulţi oameni care aşteptau următorea garnitură.

Iar următoarea garnitură a venit, însă nu a putut intra în staţie, din cauza celei stricate. Telespectatorii ne transmit că a venit şi un echipaj SMURD.

Metrorex informează publicul că astăzi, 26 martie a.c., la ora 08:15, pe Magistrala 2, s-a produs o defecţiune la trenul de metrou ce mergea spre Pipera. Călătorii aflați în tren au fost debarcați în stația Piața Victoriei 1, în condiții de siguranță și au fost preluați de celelalte trenuri pentru continuarea călătoriei. În acest moment, circulația trenurilor de metrou se desfășoară cu dificultate. În cel mai scurt timp se va circula conform graficului.

Între timp, echipele Metrorex au făcut demersurile necesare pentru retragerea trenului defect din circulație.

Călătorii au fost permanent informați prin sistemul de sonorizare din trenuri dar și din stații.

Prezentăm scuze călătorilor pentru disconfortul creat”, transmit reprezentanții Metrorex.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o stire puteţi lua legătura cu noi pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri