Plan roșu de intervenție în Hunedoara: 20 răniți într-un accident rutier

Data publicării:
13920698 279871732382826 8517852177438769602 n

Actualizare: Numărul răniților a ajuns la 20. De asemenea, poliţiştii verifică legalitatea transportului fotbaliştilor implicaţi în accident, respectiv dacă microbuzul în care se aflau avea toate autorizaţiile necesare.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat pentru News.ro că poliţiştii verifică dacă microbuzul cu care erau transporaţi fotbaliştii şi care aparţine Primăriei Certeju de Sus avea toate autorizaţiile necesare.

Accidentul a avut loc DN 7, la ieşirea din localitatea Veţel către Ilia, în judeţul Hunedoara, după ce un şofer de 39 de ani, care conducea un microbuz de transport marfă dinspre Arad către Deva a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un microbuz condus de un hunedorean de 65 de ani, potrivit Poliţiei Judeţene Hunedoara.


Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a declarat într-o intervenție telefonică la Digi24 că șapte persoane au fost transportate la Spitalul din Hunedoara, iar zece la Spitalul din Deva.

Dintre cei 17 răniți, unul singur este în stare gravă, a precizat Raed Arafat. De asemenea, printre răniți se numără și un minor.

„Un elicopter SMURD a fost direcționat la locul accidentului, dar mai apoi a fost redirecționat la Deva, în caz că starea pacientului grav rănit se înrăutățește. Misiunea este în desfășurare”, a declarat Raed Arafat.

Potrivit informațiilor de la această oră, printre răniți sunt și jucători de fotbal. Tinerii sunt jucători ai echipei Aurul Certej și se deplasau la un meci de fotbal în localitatea Ilia, la circa 20 de kilometri de Deva.

Centrul Infotrafic informează că accidentul s-a produs în jurul orei 10:30, pe Drumul Național 7. Circulația rutieră este întreruptă la ieșirea din localitatea Vețel către Ilia. Traficul este deviat pe rută ocolitoare: DJ 706 Mintia – Ilia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri