Platforma Oltchim, la un pas de tragedie

Data publicării:
incendiu oltchim

Alarma a fost dată aseară în jurul orei 23 şi 20 de minute. Un depozit al combinatului a fost cuprins de flăcări. Martorii spun că s-au auzit mai multe explozii.

Marius Cocioabă, martor: „Au fost niste explozii. Iniţial au fost nişte explozii mai mici şi în timp ce filmam am surprins cea mai mare explozie care s-a petrecut la faţa locului. Din ce ştiu, din surse din cadrul combinatului, nu ar mai fi decât câteva secţii în funcţiune, posibil ceva pe parte de materiale de plastic pentru termopane.”

Octavian Fulger, purtător de cuvânt ISU: „În momentul declanşării incendiului, flăcările se manifestau violent pe o suprafață de 350mp, fiind cuprinse de flăcări materiale depozitate în hală, respectiv folie de polietilenă, saci de hârtie, material lemnos. Nu au fost victime, iar emanaţiile de gaze rezultate în urma incendiului nu au pus în pericol cetăţenii oraşului.”

Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de trei ore. Pompierii fac acum cercetări pentru a stabili de la ce a pornit incendiul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri