Prinţul Charles a trecut pe la palate în drum spre Viscri

Data publicării:
iohannis pa charles - presidency

Președintele Klaus Iohannis i-a mulțumit Prinţului de Wales pentru ajutorul dat, prin fundaţia pe care o patronează, pentru păstrarea tradițiilor comunităţilor rurale din Transilvania. Cei doi au discutat şi despre conservarea biodiversităţii şi protejarea mediului, ocazie pentru şeful statului să-l invite pe Prinţul Charles să viziteze Parcul Natural Văcărești, singurul parc natural urban protejat din Europa.

„45 de minute a durat întâlnirea dintre Prinţul Charles şi şeful statului, Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Este pentru a doua oară când moştenitorul Coroanei Britanice s-a întâlnit cu preşedintele României. A mai venit anul trecut, cam în aceeaşi perioadă”, transmite corespondentul Digi24.

„De la Cotroceni, Alteţa Sa Regală, Prinţul Charles a venit la sediul Guvernului unde a discutat pentru 40 de minute cu Dacian Cioloş pentru prima dată de când acesta ocupă funcţia de şef al Executivului”, explică un alt corespondent Digi24.

Înaltul oaspete şi şeful Guvernului au discutat despre stadiul proiectelor pe care moştenitorului tronului britanic le desfăşoară în România.

De la Palatul Victoria, Prinţul Charles a mers la Palatul Elisabeta, unde a avut o întrevedere privată cu Principesa Margareta şi Principele Duda. Odată încheiate întâlnirile oficiale, prinţul îşi va petrece următoarele zile la Viscri, unde va sărbători un an de existenţă a fundaţiei pe care o patronează.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri