Procurorii ar fi aflat din presă despre transferul lui Mario Iorgulescu

Data actualizării: Data publicării:
mario

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost transferat în această dimineață la un spital din străinătate. Procurorul de caz a fost anunțat, dar abia după ce a fost făcut transferul, potrivit informațiilor Digi24.

Parchetul ar fi aflat din presă despre decizia familiei, așa că a cerut toate documentele medicale ale lui Mario Iorgulescu.

Potrivit reprezentanților spitalului Elias, medicii din România nu au fost de acord cu transferul, dar familia a considerat că are mai multe șanse să-și revină în afara țării și a semnat o declarație pe propria răspundere pentru transfer, care s-a făcut cu o ambulanță aeriană privată.

Reprezentanții Spitalului Elias, unde a fost internat până acum Iorgulescu, nu au precizat în ce țară a fost transferat acesta. Potrivit informațiilor Digi24, este vorba, cel mai probabil, despre Italia.

Acum două săptămâni, Mario Iorgulescu a fost internat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, ca victimă a unui grav accident rutier. Starea sa este, în continuare, gravă. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, care se deplasa cu un autoturism marca Aston Martin pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut atunci controlul asupra volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Mario Iorgulescu avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, au stabilit medicii de la Institutul Național de Medicină Legală. Fiul președintelui LPF a rămas și fără permisul de conducere în urma accidentului.

Editor web: Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri